Tee tulosta videolla

Autamme kertomaan brändisi ainutlaatuisen tarinan unohtumattomalla ja merkityksellisellä tavalla
Työkalut sisällön luomiseksi ja levittämiseksi laajenevat ja kehittyvät jatkuvasti. Jotta saat äänesi kuuluviin on tärkeää, että menestystarinasi kerrotaan oikein ja oikeaan aikaan. Videomarkkinointi auttaa asiakastasi ymmärtämään tuotettasi tai palveluasi paremmin. Se ei ole enää kilpailuvaltti johon vain isoilla yrityksillä on varaa. Oikeilla tuotannollisilla valinnoilla ja ammattitaidolla videot voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti niin, että myös pienemmän budjetin tuotannot ovat näyttäviä ja mielenkiintoa herättäviä nettijulkaisuna ja TV:ssä. Distrikt13 tarjoaa yrityksellesi kiinteähintaista videopakettia, joka kattaa kaikki tuotannon vaiheet.

79%

Suomalaisista käyttää Youtubea

53x

Todennäköisemmin Googlen hauissa ylimmällä paikalla kun käytät videolinkkiä verkkosivustollasi

1200%

Enemmän jakoja sosiaalisessa mediassa kuva- ja tekstisisältöön verrattuna

50%

Videosisällöstä katsotaan mobiililaitteella

Asiakasesimerkki 1:

Morrison myy valmistaa ja myy kustomoituja sähköpyöriä. Yli kymmenen vuoden kehitystyö on muokannut Morrisonista luotettavan matkakumppanin. Morrisonin tavoite on tehdä maailman parhaita sähköpyöriä.

Morrisonin kivijalkaliike menestyi kohtalaisesti, mutta ihmiset eivät löytäneet heidän verkkokauppaansa. Tästä johtuen he eivät päässeet myyntitavoitteeseensa ja tarvitsivat digitaalista näkyvyyttä ohjatakseen ihmisiä käyttämään verkkokauppaa ja vahvistamaan brändiään.

Distrikt13 tarjosi personoidun ja Morrisonin näköisen dokumentaarisen videon ihmisistä ja kovasta työstä Morrisonin takana. Kiitos tyytyväisten asiakkaiden ja alansa parhaiden työntekijöiden, saimme konkreettisesti näytettyä miksi Morrison on paras valinta sähköpyörän ostamista harkitsevalle. Video loi syvemmän ja henkilökohtaisemman yhteyden asiakkaan ja Morrisonin brändin välille.

Videon avulla Morrison oli selvästi näkyvämpi hakukone tuloksissa, sähköpyöristä kiinnostuneet jakoivat sitä omissa kanavissaan, viettivät enemmän aikaa Morrisonin kotisivulla ja lopulta tilasivat pyöriä verkkokaupasta enemmän kuin koskaan. Myynnin kasvun ansiosta Morrison voi käyttää enemmän aikaa ja rahaa kehitystyöhön, matkalla maailman parhaaksi sähköpyörien valmistajaksi.

Asiakasesimerkki 2:

Lukkari on digitaalinen kalenterijärjestelmä, joka helpottaa erityisesti kampaamo- ja hierontapalveluita sujuvammalla kalenteri- ja nettivarausohjelmistolla. He uskovat helppokäyttöisyyteen ja selkeyteen sovelluspuolella, jotta yrittäjät voisivat keskittyä ajanvarauksien sijasta omaan työhönsä. Lukkarin tavoite on olla suomen suurin ja paras ajanvaraus järjestelmä myös muilla aloilla.

Markkinoinnista riippumatta heillä oli vaikeuksia löytää sovellukselleen käyttäjiä. Tästä johtuen heillä ei ollut resursseja kehittää palvelua entistäkin paremmaksi, eivätkä he saaneet käyttäjätietoa johon kehitystyötä olisi voinut perustaa. Lukkari tarvitsi informatiivista ja asiakkailleen hyödyllistä markkinointisisältöä luomaan luottamusta palvelusta ja sen toimivuudesta.

Distrikt13 tarjosi selkokielisen ja visuaalisesti kauniin käyttäjäkokemus videon jossa ytimekkäästi askel askeleelta kerrottiin, kuinka palvelua käytetään ja mitkä ovat sen konkreettiset hyödyt sekä yrittäjälle, että Lukkarin kautta aikaa varaavalle. Kiitos palvelun toimivuuden ja tyytyväisten loppukäyttäjien, saimme näytettyä kuinka helppoa Lukkarin käyttäminen on ja miksi se kannattaa. Lukkari toi videon kautta näkyvyyden lisäksi potentiaalisille asiakkaille hyödyllistä tietoa, joka loi luottamusta ja helpotti hankintapäätöstä.

Tuloksena video loi Lukkarille selkeän käyttäjäkunnan kasvun ja he saivat arvokasta katsojatietoa ja asiakaskäyttäytymis dataa, joka helpotti heitä kehittämään palvelua oikeaan suuntaan ja kasvattamaan kassavirtaa.

Prosessi

Strategia

Toimiva strategia ja huolellinen esituotanto on jokaisen menestyvän videotuotannon perusta. Me luomme yhdessä kanssasi videollesi strategian ja viestin, joka tukee liikeideaasi ja brändisi ainutlaatuisuutta. Sinun tavoitteeseesi päästään välittämällä oikea viesti oikealle kohdeyleisölle.

Tuotanto

Me toteutamme kaikki tuotannon vaiheet kustomoituna yrityksesi tarpeeseen. Tuotanto kattaa kaiken konseptoinnista ja käsikirjoituksesta kuvauksiin, aina editoinnin ja visuaalisten efektien kautta valmiiseen videoon.

Levitys

Videosta on hyötyä vain jos se nähdään, mutta katselukerrat ovat vasta alkua. Me löydämme videollesi oikeat jakelukanavat, jotka löytävät markkinasi ja tuovat mahdollisimman suuren kassavirran yrityksellesi.

Kaarlo Niinistö

Kaarlo Niinistö

Tuotanto

Pitää huolen että käsikirjoitus on budjetin raameissa toteutettavissa ja että kaikille osapuolilla on tarvittavat tiedot toimia.

Joel Kinnunen

Joel Kinnunen

Kuvaus & editointi

Tekninen suunnittelija, kuvaaja ja leikkaaja. Ilmeen ja tarinan luova puoli.

Joonas

Joonas Uotila

Äänisuunnittelu

Vastaa äänimaailman luomisesta – sisältäen taustamusiikin sävellyksen, äänitehosteiden nauhoituksen ja tuotannon.

Soita tai lähetä viesti

Joel Kinnunen

0505401959

joel@distrikt13.fi

Kaarlo Niinistö

0503802596

kaarlo@distrikt13.fi

Työnäytteitä

Peaking behind Europes biggest theater festival

Graphics and video campaign for impact on sales

Memorable campaign with a tight budget

Muut tarjoamamme palvelut

Sivut englanninkielellä